By Bohed

H&M NEWS 100930

H&M fyllde på med en massa fina festkläder idag. Jag fastnade verkligen för de djurmönstrade och den första klänningen kan jag kanske ha även med lilla kulan under. Skinnjackan såg också himla fin ut, den känns väldigt Elin Kling. / H&M stocked up on lots of party items today. I really like the animalistic prints and I might be able to wear the first dress even with my bump. I like the leather jacket too, it feels very Elin KlingH.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MissCM

    jag tycker att H&M fick in riktigt fina klänningar den här veckan! hittade en grön som jag bara måste ha.. fastän jag själv inte tycker att jag passar i klänningar haha 😛

    sv: pausen var väl behövlig, nu mår jag lite bättre. tänkte att jag skulle köra igång att blogga igen då man faktiskt får så bra respons på det man bloggar om, vilket får en att må lite bättre ändå 🙂 dom dagar jag mår sämre, som du tipsade om, ska jag helt enkelt inte uppdatera. förut har man gjort det ändå och då har allt bara blivit ännu jobbigare..

  2. Blerta

    Nej men gud vad kul med ett barn i början av året. Då kan man ha mysigt hemma medan det ändå fortfarande är rätt kallt, sen när bebisen blir lite äldre kan man gå runt i med den ute i det lite finare vädret:).

    Vad fina kläder HM har fått in, speciellt de leopardiga.. jag är inte ens ett stort fan av leopardkläder, men de är snygga,. speciellt första klänningarna. är de redan ute?? vet du det?

  3. Fia

    svar: jo man har ju mest kortet, men de brukar alltid bli över om jag har kontanter och då åker allt i spargrisen. 🙂 eller… godisförrådet

stats