Igår fyllde jag år och istället för att bjuda på en vanlig gräddtårta (som jag egentligen inte är så förtjust i) så gjorde jag en supergod men superenkel glasstårta! Tyvärr blev detta den enda bilden jag fick, men jag lovar, den var otroligt god om det inte syns!
GLASSTÅRTA MED BÄR
Receptet gäller för 8 bitar
2 dl Kelda vaniljsås (jag använde Norrmejeriers vaniljvisp vilket är typ samma sak)
250 g Arla Köket Kesella kvarg
dl jordgubbssylt
rivet skal och saft av 1 st lime
1 st marängbotten
bär till garnering t ex blåbär, hallon, jordgubbar
GÖR SÅ HÄR:
Vispa vaniljsåsen. Blanda kvargen med sylt och lime. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant. Bred över kvarg och fördela vaniljsåsen över kvargen. Låt stå i frys 2-3 tim.
Dekorera med bär vid servering.
Den ser väldigt god ut! Kanske måste testa!
Gör det! Den var supergod 🙂
Man blir ju inte liiite sugen! 🙂
Testa den!
Grattis i efterskott. Vad god tårtan ser ut!
Tack så mycket! Den var jättegod 🙂