By Bohed

90210

Ikväll kl 20.00 på TV400 är det premiär för det nya Beverly Hills 90210, kommer du att titta? Jag älskade originalserien när den gick, mina favoriter var Kelly och Dylan, så jag kommer definitivt att ge det en chans. Måste ju se om det kan mäta sig med originalet!

UPDATE: Vad tyckte ni? Jag gillar den 🙂

Tonight´s the premier of the new Beverly Hills 90210. I loved the original series when that aired, my favourites were Kelly and Dylan, so I will definitaly give this a chance. I have to see if this can measure up to the original!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Tycker du verkligen jag skriver bra!? Gjorde min dag. Helt klart.

    Jag såg de första delarna i L.A för den hade premiär när jag var där, helt okej. Vet inte om jag vill forts kolla, jag växte ju upp med Brenda, Brandon och Dylan – de var ju bäst och jag vill liksom inte glömma dem. 🙂

    Kram Mia

  2. Regine

    Hm ,eg har aldri sett på det der.. e det bra altså? kanskje eg burde laste ned første sesong. ikveld e det greys anatomy, ser du på det? 🙂 i like it.

  3. Linda

    Gokväll!

    Gahh…jag har ju jobbat ikväll..Hoppade in lite extra då det hade kris och vad hände?? JAG MISSADE 90210!! Misssa jag ngt då? Update me!! Jag var stor fantast som du av det förr men hur var det nu när deras barn var mä?

    Kram

  4. your dream closet -,

    haha tack så mycket tjejen vad glad jag 🙂 Alltså det där med volym är verkligen inte min starka sida.. Jag har själv så himla mycket volym i mitt hår så har näst intill aldirg testat olika volym-produkter.

    Men om jag ska ge dig några tips skulle det vara antingen Björn Axèns root lifting spray, som man sprayar i hårbotten och sen fönar det. Gillar alla andra hans produkter så jag är helt säker på att även denna produkt är bra. Köps på Åhlens.

    Sen finns det 'Redken – Guts 10, Volum spray Foam' som finns att köpa hos frissör. Det är som en gel som du sprayar i hårbotten när det är fuktigt, och sen fönar det. Hart kompisar som använder den och tycker den är superbra.

    En anna produkt är 'Bed Heads superstar spray', den är en volymspray (inte som vanliga hårsprayer) utan den här gör dina hårstrån tjockare och på det sättet får du mer volym. Finns också endast hos frissör.

    Det finns en massa hårsprayer som ska ge volym (Fructis Volym booster är min favorit) men med alla de prdukterna så känns håret strävt och hårspray:igt. De produkterna som jag tipsade om ovan är produkter som man kan använda dagligen och som inte känns i håret efteråt, utan du använder de när håret är fuktigt och sen fönar du bara håret 🙂 Hoppas jag gav dig lite tips.

    detta är 3 produkter

  5. Rebecca

    Jag har redan sett framtill ungefär avsnitt 10. Tycker att det är helt OK & precis som i de första avsnitten av orginalet så är skådespelarna pinsamt dåliga i de första 5 avsnitten. Man får hålla ut litegrann tills det blir bra.

  6. Sanna E

    det känns kanon att man hållt sig nykter.

    Nu har jag varit utan så länge så nu är jag inte ens sugen att festa. Och verkligen inte sugen på att förstöra den renade kroppen med ett par timmars fylla :p

stats